Varaa aika

GLEAM Hair & Beauty | Kappelikuja 6 B, 02200 Espoo / puh 045 149 9000

 
main-img-parturi-2020.jpg

Parturi-kampaamo

Täysin uusi, innovatiivinen lähestymistapa hiustenhoitoon

Biotieteen läpimurto - K18-peptidi ratkaisi yhden hiusalan pitkäaikaisimmista ongelmista

K18 on ainoa markkinoilla oleva aine, joka pystyy korjaamaan katkenneet rikkisillat sekä palauttamaan hiusten keratiinirakenteen pysyvästi ja vain 4 minuutissa. K18 Peptide on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta. Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyväinen osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini. K18Hair tuotteilla voidaan korjata hiuksia kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä. Lisäksi hoidon voi tehdä kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii kampaamossa aloitetun hoidon jatkona tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään ilman kampaamossa tehtyä hoitoa.


Hiusten hoidot, leikkaukset, värjäykset ja kampaukset hoitavat:
Parturi-Kampaaja Sari Alavahtola
Sekä Louisa MeklinAjanvaraus
Soita 045 149 9000
Avaa ajanvaraus


Huom!
Tutustu ajanvarauksen ehtoihin

Leikkaukset

Palveluihimme kuuluvat parturoinnit, kampaamoleikkaukset, mallinmuutokset sekä lastenhiustenleikkaukset. Toteutamme trendikkäät sekä asiakaslähtöiset hiustenleikkaukset asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnittelemme juuri sinun tyyliisi sopivan mallin ammattitaidolla.

Värjäykset ja vaalennukset

Tarjoamme monenlaisia värjäyksiä perinteisistä värjäystekniikoista aina uusimpiin trendeihin. Käytössämme on laadukas, nykyaikainen, ammoniakiton ja hellävarainen hiusvärisarja COLOR.ME by KEVIN.MURPHY, joka antaa aina luonnolliset, kauniit ja vivahteikkaat lopputulokset. Hallitsemme myös haastavat color correction värjäykset sekä isommat muutostyöt. Tavoitteenamme on työskennellä aina asiakkaan hiusten kunnon mukaan. Suosittelemme K-18 hoitoa aina värjäyskäsittelyjen yhteydessä. Hoito voidaan toteuttaa myös hiustenleikkauksien yhteydessä.

Hoidot

Meiltä saat myös hoidot hiusten ja hiuspohjan ongelmiin laadukkailla hiustenhoitotuotteillamme.

OLAPLEX, Brasilian Bond Builder ja K18PepideTM

Juhlakampaukset ja juhlameikit

Loihdimme sinulle kauniit sekä näyttävät kampaukset sekä meikit arkeen ja juhlaan.