main-img-kosmetologi-2020.jpg

Kosmetologi, kasvohoito, kauneushoitola


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Kappelitie  6 B 02200 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Kosmetologi tarjoaa...

UUSI Panacée silmänympärysvoide hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti.




Ikääntyessä iho menettää kimmoisuuttaa ja joustavuutta.

Väsymys, rypyt, kuivuus ja veltostuminen näkyy ensimmäisenä silmien ympärillä.

CONTOUR YEUX PANACÉE sisältää ihon kimmoisuutta ja kirkautta palauttavaa APPLE ANNURCA- uutetta sekä aktiivista maitoproteiini tiivistettä, joka tekee iholle suojaavan, kiristävän ja kalvomaisen pinnan, jolla on liftaava vaikutus.


Kaunis ja nuorekas iho!
Caretech Multi Injector Tehoaineiden injektointilaite



Kosmetologina Gleam Hair & Beauty:ssä toimii
Piia Pokki
(Diplomi Kosmetologi)

Palvelumme sisältää laajan valikoiman erikoishoitoja ja laadukkaita tuotteita, joista räätälöidään ammattitaidolla juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus.

DANNÈ Montague-King®
Phyt`s


Ajanvaraus
Soita 045 149 9000
Avaa ajanvaraus


Huom!
Tutustu ajanvarauksen ehtoihin

DMK-entsyymiterapia

DMK Skin Revision -ihonhoitomenetelmän perustana ovat koulutetun DMK-ihoterapeutin tekemät entsyymiterapiahoidot. Hoitolahoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin.

Quattro-hoito

Syväpuhdistava painekuorinta, paineilmakäsittely, kylmä otsoni, LED-valohoito ja timanttihionta - kaikki nyt yhdellä hoitokerralla

Hoito voidaan toteuttaa myös osittain ja sitä voidaan yhdistää muihin erikoishoitoihin asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan sarjamaisena jatkohoitona.

CND Shellac

SHELLAC on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Lakka levitetään puhdistetulle kynnelle ja kovetetaan UV-valolla sekä voidaan poistaa hellävaraisesti liuottamalla vain 5 minuutissa.

SHELLAC-kestolakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

Phyt´s Panacée

Panace´e on aikuisen naisen kiinteyttävä, uudistava ja heleyttävä hoitosarja. Panace´e hoitaa ennenaikaista ikääntymistä sekä jo ikääntynyttä ihoa erityislaatuisten raaka-aineiden ansiosta.

Alppitähti on ihoa vahvistava antioksidantti sekä luonnon oma BOTOX Parakrassi. Täydellinen luonnonmukainen luxuskasvohoito.