GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje

Kosmetologi laitehoidot

Caretech Multi Injector

Kliinisesti testattu hyaluronihappo ja pikselintarkka teknologia täyttävät juonteet hellästi mutta tehokkaasti.

 • Caretech Multi Injector Tehoaineiden injektointilaite
 • Tehokas ja turvallinen suosittu anti-age hoito nyt hoitolassamme

  SUOSITTU
  alueille jossa paljon pieniä ryppyjä esim. otsa, sibeliukset, harakanvarpaat, posket, silmäkulmat ja huulirypyt.

  TEHOKAS
  kun käytetään esim. Hyaluronhappo fillereitä joka kirkastaa, elvyttää, kosteuttaa sekä täyttää ryppyjä ja juonteita.

  NUORENTAA JA KIRKASTAA
  esim. tummat silmänaluset sekä epätasaiset ja elottoman näköiset alueet

  MYÖS ALUEILLE
  kaula, decolte ja kädet

 • Caretech-Multi-Injector.jpg

  Caretech HIFU MultiLine

  Caretech HIFU (High-intensity focused ultra- sound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

  HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuan- alusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekol- teen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille.
  Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoi- to kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

  MITEN LAITE TOIMII?
  HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä.

  HOITOSARJA
  Yhden hoitokerran kesto on 10-50 minuuttia, ja jo sillä saavu- tetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan toistettavaksi 2-3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.
  Caretech_HIFU_MultiLine.jpg

  MICRO-INJECTOR Mikroneulaus

  Mikroneulaus muokkaa ja kiinteyttää tehokkaasti kasvonpiirteitä ja parantaa ihon rakennetta.

  Hoitomuotoa suositellaan tarpeen mukaan 3-6 kerran sarjana.

  Hoito soveltuu napakkuutta kaipaavalle iholle sekä piirteiden terävöittämiseen.

  Mikroneulaus vahvistaa ihoa. Se sopii myös couperosaiholle, arpien hoitoon, pigmenttimuutoksiin ja laajentuneisiin huokosiin.
  Micro-injector-hoidolla-terve-ja-kaunis-iho-843x403.jpg

  Valoimpulssihoito

  IPL-valoimpulssihoito Ei-toivottujen karvojen kasvu vähenee pysyvästi!

  Mitä valoimpulssimenetelmä on?
  Ammattitaitoisesti sovellettuna valo on erinomainen hoitomenetelmä sekä tehokkaaseen karvanpoistoon että ihonhoitoon. Valoimpulssilaitteet tuottavat voimakasta valoenergiaa. Hoitajasi valitsee valolle oikean suodattimen, pulssiajan ja voimakkuuden ihotyyppisi ja valitsemasi hoitoaiheen perusteella.

  Mitä valoimpulssihoidossa tapahtuu?
  Hoidossa asiakas lepää mukavasti hoitotuolilla silmät suojattuina. Iholle levitetään yleensä viilennysgeeli. Hoitaja asettaa hoidettavalle alueelle hoitopään, jonka kautta hän väläyttää iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Ihokarvat ajellaan ennen hoitoa.

  Kasvojen alueen karvanpoisto 5 - 15 min Säärikarvat n. 30 min
Koko jalat 45-60 min
Selkä 20-30 min
  Bikiniraja 15-20 min

  Karvanpoistohoidot ovat aina vähintään 5 kerran sarjahoitoja.

  Miksi valita karvanpoistoon valoimpulssimenetelmä?
  Miltei jokainen haluaa eroon häiritsevistä ihokarvoista. Tarjolla on lukuisia erilaisia menetelmiä. Miksi valitset juuri valoimpulssin?

  Valoimpulssihoito perustuu sarjapulssiin, jonka ansiosta se on tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen.

  Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Saat tehokkaan hoidon vaikkapa ruokatunnilla.

  Yhdellä hoitokäynnillä voi käsitellä laajojakin alueita, esim. jalat tai koko selän.

  Soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

  Valoimpulssi ihonhoidossa
  Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniini), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä. Hoidot 1-3 kertaa noin kahden viikon välein.

  Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Couperosahoidot ovat aina sarjahoitoja.

  Aktiivisen aknen hoidossa valo tuottaa talirauhasessa singlet-happea, joka tappaa aknebakteereja. Aknehoidot tehdään sarjahoitona n. viikon välein.

  Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa. Sen seurauksena iho kiinteytyy ja nuorentuu.
  Valoimpulssi-kuluttajaesite-20160303-1-web-kuva.jpg

  Quattro-hoito

  Syväpuhdistava painekuorinta, paineilmakäsittely, kylmä otsoni, LED-valohoito ja timanttihionta - kaikki nyt yhdellä hoitokerralla

  Hoito voidaan toteuttaa myös osittain ja sitä voidaan yhdistää muihin erikoishoitoihin asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan sarjamaisena jatkohoitona.
  CARETECH-Quattro.jpg

  Hoidon vaiheet

  1. Syväpuhdistava painekuorinta puhdistaa ja kuorii tehokkaasti ihoa.
  2. Ilmanpaineimeytys imeyttää hoitavat aineet samalla kasvoja tehokkaasti hieroen. Jokaiselle ihotyypille omat, tehokkaat hoitoseerumit.
  3. LED-valohoito elvyttää ihoa. Sopii hyvin kimmoisuutensa menettäneelle iholle, ryppyihin, juonteisiin ja hoitamaan laajentuneita ihohuokosia. LED kuntouttaa allergista ihoa ja rauhoittaa punoitusta, ruusufinnejä ja couperosa-ihoa.
  4. Otsoni viimeistelee kokonaisvaltaisen ihonhoidon tasoittaen ihon väriä ja rauhoittaen ihon pintaa. Kylmän otsonikäsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä.
  5. Timanttihionta kirkastaa ihoa tasoittaen juonteita puhdistaen ja parantaen sen kosteudensitomiskykyä. Sopii täydellisesti stressaantuneelle ja tukkiintuneelle iholle.

  Radiofrekvenssi eli RF-hoito

  Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.RF lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä entsyymitoiminta aktivoituu.
  Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista, jolloin tuloksena on kauniimpi ja kiinteämpi iho.Seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

  Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
  Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, huulirypyt, sekä kaulan ja decolte alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
  Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.Radiofrekvenssihoidon etu on ,että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

  RF-hoito suositellaan sarjahoitona 1-2 krt.viikossa n.4-8 kertaa.

  Hoitoa ei suositella:
  raskaana oleville
  vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.
  kuva_rf_iso.jpg