GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje

Kosmetologi laitehoidot


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Metsänneidonkuja  6 02130 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Caretech Multi Injector

Kliinisesti testattu hyaluronihappo ja pikselintarkka teknologia täyttävät juonteet hellästi mutta tehokkaasti.

  • Caretech Multi Injector Tehoaineiden injektointilaite
  • Tehokas ja turvallinen suosittu anti-age hoito nyt hoitolassamme

    SUOSITTU
    alueille jossa paljon pieniä ryppyjä esim. otsa, sibeliukset, harakanvarpaat, posket, silmäkulmat ja huulirypyt.

    TEHOKAS
    kun käytetään esim. Hyaluronhappo fillereitä joka kirkastaa, elvyttää, kosteuttaa sekä täyttää ryppyjä ja juonteita.

    NUORENTAA JA KIRKASTAA
    esim. tummat silmänaluset sekä epätasaiset ja elottoman näköiset alueet

    MYÖS ALUEILLE
    kaula, decolte ja kädet

  • Caretech-Multi-Injector.jpg

    Caretech HIFU MultiLine

    Caretech HIFU (High-intensity focused ultra- sound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

    HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuan- alusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekol- teen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille.
    Caretech HIFU multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. HIFU-hoi- to kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

    MITEN LAITE TOIMII?
    HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system), esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä.

    HOITOSARJA
    Yhden hoitokerran kesto on 10-50 minuuttia, ja jo sillä saavu- tetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta. Hoito suositellaan toistettavaksi 2-3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoito suositellaan tehtävän 1-2 vuoden välein. Tuloksia näet ja tunnet jopa heti.
    Caretech_HIFU_MultiLine.jpg

    MICRO-INJECTOR Mikroneulaus

    Mikroneulaus muokkaa ja kiinteyttää tehokkaasti kasvonpiirteitä ja parantaa ihon rakennetta.

    Hoitomuotoa suositellaan tarpeen mukaan 3-6 kerran sarjana.

    Hoito soveltuu napakkuutta kaipaavalle iholle sekä piirteiden terävöittämiseen.

    Mikroneulaus vahvistaa ihoa. Se sopii myös couperosaiholle, arpien hoitoon, pigmenttimuutoksiin ja laajentuneisiin huokosiin.
    Micro-injector-hoidolla-terve-ja-kaunis-iho-843x403.jpg

    Valoimpulssihoito

    IPL-valoimpulssihoito Ei-toivottujen karvojen kasvu vähenee pysyvästi!

    Mitä valoimpulssimenetelmä on?
    Ammattitaitoisesti sovellettuna valo on erinomainen hoitomenetelmä sekä tehokkaaseen karvanpoistoon että ihonhoitoon. Valoimpulssilaitteet tuottavat voimakasta valoenergiaa. Hoitajasi valitsee valolle oikean suodattimen, pulssiajan ja voimakkuuden ihotyyppisi ja valitsemasi hoitoaiheen perusteella.

    Mitä valoimpulssihoidossa tapahtuu?
    Hoidossa asiakas lepää mukavasti hoitotuolilla silmät suojattuina. Iholle levitetään yleensä viilennysgeeli. Hoitaja asettaa hoidettavalle alueelle hoitopään, jonka kautta hän väläyttää iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Ihokarvat ajellaan ennen hoitoa.

    Kasvojen alueen karvanpoisto 5 - 15 min Säärikarvat n. 30 min
Koko jalat 45-60 min
Selkä 20-30 min
    Bikiniraja 15-20 min

    Karvanpoistohoidot ovat aina vähintään 5 kerran sarjahoitoja.

    Miksi valita karvanpoistoon valoimpulssimenetelmä?
    Miltei jokainen haluaa eroon häiritsevistä ihokarvoista. Tarjolla on lukuisia erilaisia menetelmiä. Miksi valitset juuri valoimpulssin?

    Valoimpulssihoito perustuu sarjapulssiin, jonka ansiosta se on tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen.

    Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Saat tehokkaan hoidon vaikkapa ruokatunnilla.

    Yhdellä hoitokäynnillä voi käsitellä laajojakin alueita, esim. jalat tai koko selän.

    Soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

    Valoimpulssi ihonhoidossa
    Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniini), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä. Hoidot 1-3 kertaa noin kahden viikon välein.

    Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Couperosahoidot ovat aina sarjahoitoja.

    Aktiivisen aknen hoidossa valo tuottaa talirauhasessa singlet-happea, joka tappaa aknebakteereja. Aknehoidot tehdään sarjahoitona n. viikon välein.

    Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa. Sen seurauksena iho kiinteytyy ja nuorentuu.
    Valoimpulssi-kuluttajaesite-20160303-1-web-kuva.jpg

    Quattro-hoito

    Syväpuhdistava painekuorinta, paineilmakäsittely, kylmä otsoni, LED-valohoito ja timanttihionta - kaikki nyt yhdellä hoitokerralla

    Hoito voidaan toteuttaa myös osittain ja sitä voidaan yhdistää muihin erikoishoitoihin asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan sarjamaisena jatkohoitona.
    CARETECH-Quattro.jpg

    Hoidon vaiheet

    1. Syväpuhdistava painekuorinta puhdistaa ja kuorii tehokkaasti ihoa.
    2. Ilmanpaineimeytys imeyttää hoitavat aineet samalla kasvoja tehokkaasti hieroen. Jokaiselle ihotyypille omat, tehokkaat hoitoseerumit.
    3. LED-valohoito elvyttää ihoa. Sopii hyvin kimmoisuutensa menettäneelle iholle, ryppyihin, juonteisiin ja hoitamaan laajentuneita ihohuokosia. LED kuntouttaa allergista ihoa ja rauhoittaa punoitusta, ruusufinnejä ja couperosa-ihoa.
    4. Otsoni viimeistelee kokonaisvaltaisen ihonhoidon tasoittaen ihon väriä ja rauhoittaen ihon pintaa. Kylmän otsonikäsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä.
    5. Timanttihionta kirkastaa ihoa tasoittaen juonteita puhdistaen ja parantaen sen kosteudensitomiskykyä. Sopii täydellisesti stressaantuneelle ja tukkiintuneelle iholle.

    Radiofrekvenssi eli RF-hoito

    Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.RF lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä entsyymitoiminta aktivoituu.
    Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista, jolloin tuloksena on kauniimpi ja kiinteämpi iho.Seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

    Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
    Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, huulirypyt, sekä kaulan ja decolte alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
    Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.Radiofrekvenssihoidon etu on ,että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

    RF-hoito suositellaan sarjahoitona 1-2 krt.viikossa n.4-8 kertaa.

    Hoitoa ei suositella:
    raskaana oleville
    vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.
    kuva_rf_iso.jpg